mesin kabel bending industri automaitc 3D

mesin kabel bending industri automaitc 3D

Pengenalan produk


Nggunakake wilayah:
A: suku cadang mobil, baling jaran mobil, rod kunci, spring serpentine, kalebu ular tunggal lan kaping pindho, sirkular cathead sirkuit mobil, sirkuit sabuk safety mobil, kawat sokongan kursi mobil, sepeda motor, sepeda, sepeda luwih cocok kanggo produksi mesin pembentuk kabel;
Piranti nggunakake rong, saben dina nggunakake perangkat keras: rak tampilan dapur, tumpukan, cradle endhog, basket drawing cupboard, kulkas kulkas, lan jajan bingkai baja Otomatis kawat bending mesin kawat Cutting Lukisan lan kabel Twisting mesin 2d CNC Steel kawat basket mesin bending
Produk sutra, keranjang belanja supermarket, grosir, gantungan layar, lan liya-liyane.
Tiga produk kriya kawat besi, produk cetak sinar lampu, produk aksesoris alat pemangkas, termasuk rak anggur merah, KTV buah mangkuk, Natal masing-masing Mesin Automaitc CNC 3D Industrial Bire Bending Machine
Bebungah digawe saka kawat baja digunakake ing pesawat utawa bagean stereoskopik sing digawe saka kabel baja utawa kabel saka macem-macem wujud.
Sekawan, kabeh jinis proses kandhang: kandang, kandhang, kandhang asu, kandhang, sandhing, lan sapanunggalane.
Lima, gantungan sandhangan, sepatu sepatu, pancing langsir, pancing, rak pancing, lan kabeh jinis pancingan. 2D CNC Bulat Otomatis Mesin Bending 2D 2D Baja Kabel Bending Mesin SS Kawat Bending Mesin 2D CNC Kawat Otomatis Bending Mesin Pabrik 3 Kawat 2D CNC Kawat Bending Mesin untuk Kawat Pembentukan Otomatis 3D cnc baja kabel membungkuk mesin / kabel membentuk mesin CNC 2D / 3D Kawat Bending Machine China AAA kualitas 2018 Hot Sale 3D CNC kawat bending mesin Produsen diproduksi di Cina 3D CNC Bar kursi mesin / kawat bending mesin pendukung konkrit pipa Hot Sale 3D CNC kawat bending mesin dengan Harga cukup

Parameter Teknis Utama:


Model No.PM2-6MMPM3-8MM
Parameter utama
Tegangan Input220V, 380 --- 415 ---- 480V, 50 / 60Hz, AC, 3-Tahap.
Kabel Diameter Range2-6MM3-8 MM
Nilai Instruction Pangan Max Wire10000mm10000mm
Value Instruction Mini Wire Feeding0.01mm0.01mm
Max Wire Feeding Speed70M / Min50M / Min
Ketelitian Kawat KawatIng 0.2mmIng 0.2mm
Max Bending Speed100Turns / Min100Turns / Min
Bending AccuracyIng 0.5mmIng 0.5mm
Mesin UkuranL: 280 * W: 90 * H: 170cmL: 370 * W: 120 * H: 180cm
Bobot Machine950KG1200KG

FAQ


Q1. Perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik

Q2. Apa gampang kanggo operate kanggo pangguna anyar?
A: gampang banget

Q3. Apa sing kudu dilakoni nalika mesin ana ing alangan?
A: Njupuk foto lan video lan hubungi dodolan bebarengan.

Q4: Suwene apa sing perlu kanggo mangerteni carane operate mesin pemotong laser?
A: Sawetara jam

Q5: Apa mbebayani kanggo awak nalika operasi?
A: ora, banget aman. China Supplier Penuh Otomatis 4 Roller Plate Rolling Machine 3meters 2D CNC Otomatis Kabel Membungkuk Mesin Steel Bar Membungkuk Mesin Hot Sale 3D CNC Kawat Membungkuk Mesin dengan Harga yang Cukup Automaitc CNC 3D Industri Kawat Bending Machine