cnc baja mesin bending

♦ Perusahaan kita wis fokus ing mesin baja cnc baja luwih saka 20 taun. Kita wis mandeg saka Cina menyang Asia Kidul-Wétan, Asia Kidul, Timur Tengah, Amerika Selatan lan Afrika, lan supaya mesin bisa didol ing saindenging jagad. We are intensif ing bidang mesin pengolahan baja cilik lan menengah ukuran mlengkung, adhering ing roh pengabdian lan profesionalisme, lan terus berinovasi.

♦ Mesin baja baja CNC kanthi otomatis bisa mbenerake straightening, dawa tetep, mbentuk lan mbangun proses baja baja. Kapabilitas pamrosese komprehensif, bisa mbengkokake loro arah lan bebas ngontrol ekspansi mandeg lan kontraksi, saengga bisa proses luwih kompleks. wujud. Kanthi perkembangan cnc industri terus-terusan, industri lan perusahaan liyane wis ngetrapake mesin baja CNC, lan perusahaan liyane wis entuk industri mesin mlengkung.

cnc baja mesin bending

Mesin baja baja CNC utamané digunakake kanggo konstruksi bar baja rusuk sing dilapis selaras, bar baja telung baja sing digulung panas, bar baja baja sing digulung dingin lan bar bunder sing panas. Mesin baja mesin baja CNC nduweni kaluwihan panggunaan kegagalan sing kurang saka peralatan, baja baja sing cepet, konsumsi energi sing kurang, gangguan sing kurang lan getaran cahya; nduweni ciri-ciri efisiensi dhuwur, operasi sing bisa dipercaya, lan liya-liyane. Operasi kaping pindho, cahya lan fleksibel, mesin baja CNC bending machine yaiku manual bending kanthi manual 3-5 kali

cnc baja mesin bending

Fungsi fungsi

1.Bahan otomatis cnc baja mesin bending wis produksi lan straightening fungsi multi-tujuan.

2.CNC bar bending machine bisa proses squares, shapes, diamonds, polygons with various size.

3, Saka bahan mentah rod kabel menyang produk stirrup sakwise dibentuk, bisa ngolah baja rod kanthi dhuwur, kuat, panas.

4, Efisiensi produksi dhuwur, mesin baja CNC bending mesin bisa setara karo 20 nganti 30 tenaga kerja.

5, mesin baja Cnc baja mesin praktis, mung perlu wong siji operate, bakal nylametake akeh tenaga kerja.

6, bisa nylametake bahan baku, yaiku kanthi cetakan kontinyu sing meh ora sirna saka baja.

cnc baja mesin bending

Produsen janji:

♦ kita manufaktur kanggo ngasilake lan ngedol, ora penumpang sekunder, bisa njamin kualitas lan rega.
♦ Garansi produk minangka perawatan saben tahun rong taun.
♦ We have professional after-sales team.
♦ Pabrik nyedhiyakake suku cadang mesin ing kabeh taun.