cnc steel cage welding machine steel roll seam welder use for building

cnc steel cage welding machine steel roll seam welder use for building

Pambuka


Mesin sangkar tumpukan bisa ngolah sangkar tumpukan kanthi 12m-27m kanthi otomatis. Adhedhasar requirement of construction, rebar latitudinal bakal dilebokake ing lengan sing dipasang ing disk rotating, njupuk kabel bujur longitudinal lan welding ing sawijining rebar latitudinal, nalika mesin didhisik lan disk rotating digulung, kawat bunderan longitudinal bakal kembar watara rebar, nalika disk obah, uga puteran, banjur dadi tumpukan kandhang. Iku dikendalikake dening controller logika program, daya bakal ditawakake dening servo motor. Ana uga piranti ngangkat hidrolik ing sangisore kandhang kanggo ndhukung, bedhil welding bisa kanthi otomatis miturut urutan.

Mesin Welding Sangkar Otomatis dirancang minangka sistem konstruksi unit sing ngidini pelanggan bisa dadi fleksibel kanggo ngimbangi kepentingan pribadi lan syarat. Versi khusus saka Mesin Wesi Sangkar Otomatis sing ngasilake kandang makena poligonal uga larang banget. Kanthi mesin iki, sangkar pitungan kanggo pilar lan ndhukung balok bisa diprodhuksi uga unsur beton bertetulang, tumpukan pondasi lsp.

Karakteristik Produksi / Fitur:


1.High otomasi

Dikontrol dening komputer lan operate ing layar tutul, manawa kanthi welding kanthi otomatis dening bedhil welding.

2. Welding cepet

Welding kanthi otomatis dening bedhil welding, siji welding point mung njupuk siji detik, bisa dadi telu utawa kaping papat luwih cepet saka mode buatan tradisional.

3.Stable Quality

Titik welding kualitas tinggi, spar jarak sing akurat, sinkronisitas sing apik. Jarak kawat bujur longitudinal sing nyedhiyakake basis kanggo welding bokong cepet.

4. Intensitas tenaga kerja nyuda

Loro utawa telu buruh bisa operate kanthi becik ing mesin iki

5.Easy operasi

Pekerja bisa operate kasebut sawise latihan cendhak.

Kapasitas adaptif dhuwur

Aplikasi kanggo weld sage tumpukan kanthi rebar kanthi 12-50mm, spasi jarak longitudinal bujur bisa disetel kanthi otomatis. Dawane tumpukan kandhang yaiku 12m-27m.

7.Customizable

Miturut sarat, sangkar tumpukan kanthi tulangan utama utawa welding butt bisa disesuaikan.

8. Transportasi lan instalasi nyaman

Ngadopsi desain modular, piranti materi mentah, mesin utama lan piranti nyulam bisa dibongkar, saben bagean bisa dipajang.

Proses Produksi


Feeding → Memasang rebar (palang utama) → mbenerake → tumpukan tumpang tindih → wiwit welding → welding normal → stop welding → footrup nglerahi → Disk tetep terpisah → mbukak rebar → pamisah disk sing obah → unloading cage → ngurangi dhukungan listrik → Ngreset movable disk

Technical Solutions


1. alokasi personil: Ing kahanan normal, 5 nganti 6 wong bisa dadi tim.

Alokasi tartamtu yaiku:

Bahan preparation lan pakan: 2 wong

Roll welding: 1 ~ 2people

pengukuhan rongga: 2 wong

Jumlah spesifik staf kudu didhasarake ukuran lan model kandang baja.

2. Efisiensi produksi

Kothak tumpukan 1500mm: rong kelas, bisa proses 300-400 meter / dina, (sekitar 20 ton).

Nalika Welding kothak baja 12-meter, wektu pamunggahan lan bongkar muat umum kira-kira 15-20 menit, wektu wesi normal kira-kira 18-25 menit (jarak 120mm), supaya wektu sing komprehensif 30-45 menit, kacepetan bisa nemen apik sawise trampil (umume, bobot saka kandang baja kanthi dhiameter 1,5 meter lan dawane 12 meter kira-kira 800 kg)

Efisiensi nggawe sangkar tumpukan gegandhèngan karo jumlah rebound longitudinal, diameter kandang, jarak kumparan lan skill buruh.

Templat sangkar baja

Miturut sarat-sarat sing nyata, desain kandhang tumpukan bakal beda (kayata jumlah utawa garis tengah rebar longitudinal), bisa adaptasi karo kebutuhan engineering sing beda kanthi ngganti cithakan lan kateter.

Rincian cepet


Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng: Mesin kawat cangkir CNC Quality Quality untuk konkrit
Aplikasi: Lebak
Nama produk: Mesin cangkir kandang CNC berkualitas tinggi untuk beton
Tegangan: 380V / 220V (customized)
Panjang kandhang (m): 2-12 (khusus)
Sertifikasi: ISO9001 / CE
Werna: Disesuaikan