Pemantauan dan pemotongan mesin rod kabel GT4-14

Pemantauan dan pemotongan mesin rod kabel GT4-14

Deskripsi Produk


GT4-14 bar straightening and cutting machine nduweni fungsi presetting, counting otomatis lan stopping, guiding baja. Dibandhingake karo produk sejenis manufaktur liyane, frame straightening GT4-14 mengadopsi proses rolling panas, sing nduweni fitur ayu penampilan, rigidity kuat, efek straightening.Hydraulic sistem gampang lan dipercaya, ora ana bocor minyak.

Keuntungan bar baja penegakan dan mesin pemotong


-Kontrol mikrokomputer, straightening otomatis, panjang otomatis, Cut otomatis

- Dawa luwih akeh input lan jumlah ing wektu sing padha, memori panyimpenan komputer

-Hydraulic cutting, luwih akurat, luwih tenang

- Nyedhot, biso dipercoyo, nyimpen listrik, gampang transportasi

- Operasi paling ampuh, low fault rate lan pangopènan gampang, aksesoris murah

Straightening diameter diameteripun4-14mm
Wire narik kacepetan35-42m / min (Peraturan Bening)
Length of wire rod800-900mm
Panjang toleransi± 0,5 cm
Kabel langsung± 2mm / m
Daya listrik Straightening7.5kwCutting 4kw
Sakabèhé ukuran3220x690x1160 (mm)
Bobot1200kg

Rincian cepet


Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Nomer model: GT4-14
Straightening diameter diameter: 4-14mm
Wire pulling speed: 35-42m / min (Speed Regulation)
Length of wire rod: 800-900mm
Panjang toleransi: ± 0,5 cm
Kabel straightness: ± 2mm / m
Sakabèhé ukuran: 3220x690x1160 (mm)
Bobot: 1200kg
Service Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo layanan