mesin berkualitas kanggo nancepake kawat baja lan murah

mesin berkualitas kanggo nancepake kawat baja lan murah

Deskripsi singkat mesin bending bening:


Mesin baja baja mesin utamané digunakake kanggo mlengkung baja babak umum, baja karbon, Ⅱ / Ⅲ lurus thread, lan proyek konstruksi liyane, perusahaan Processing kudu macem-macem wangun mlengkung ing workpiece.This mesin utamané dumadi saka drive drive, rak lan workbench saka telung bagean, transmisi bagean dening motor liwat sabuk segitiga, katrol, rotasi drive disk drive gear, kanggo ngrampungake bengkah workpiece.

Mesin baja baja baja cocok kanggo konstruksi kabeh jinis lenturan diperkuat, produk liwat sertifikasi CE, ekspor luar negeri, ngadopsi sensor switch non-kontak lan kontrol microcomputer ditempelake, ngatasi shortcomings tradisional gedhe bending mesin mbungkus Angle kesalahan, produk anyar iku mesin mlengkung tradisional. Dibandhingake karo domestik wis muncul pusat mlengkung otomatis, kaunggulan paling gedhe yaiku nggunakake "mobile bertetulang, lan mesin mlengkung ora dipindhah"; lan manufaktur piranti liyane sing digunakake yaiku "garis ora pindhah, mesin pindhah "sepur pikiran.

Bar bending machine:


1.multifungsi
2.high efficiency
3.super kualitas karo rega sing kompetitif
4. gangguan banget
5. lingkungan

Deskripsi produk saka baja mesin bending:


Parameter teknis CN22 / CN33 baja mesin mlengkung
ModelGW4GW5
Bening Diameter Baja karbon kosong   

≤Φ40mm

Baja karbon kosong

≤Φ50mm

Baja sing diformat ≤Φ32mmBaja sing diformat ≤Φ40mm
Operasi disk specΦ350mmΦ400mm
Kacepetan putaran Axiskacepetan dhuwur: 9.63r / min2.685r / min
kurang kacepetan: 4.68r / min
Daya listrik3KW4KW
Kacepetan Motor Puter1429r / min1400r / min
Sakabèhé Ukuran93x73x71cm106 × 81 × 72cm
Kabèh Bobot350kg450kg

Keuntungan saka baja mesin bending kami:


1 Bisa dianggep loro sudut ing wektu sing padha, nyadari fungsi gabungan saka mlengkung lan stirrupping bebarengan.

2 Kutub kerja kanthi baut ing siji mburi bisa disetel, supaya bisa mbengkokake sudut sing luwih akurat.

3 Mesin iki bisa digunakake kanthi otomatis utawa kanthi manual, miturut pakaryan pangguna buruh.

Operasi Safty


1.Siksa bagean listrik minangka saben grafik, plug menyang pedal, sambungake karo daya kanggo mbukak unload paling 10 menit. Nginstal ngoper kebocoran listrik lan lack phase piranti, banjur konfirmasi arah rotate cakram padha kanggo tandha ing tandha.

2.Take aksesoris bend saka kothak alat ing kabinèt, sijine ing disk kerja minangka ukuran rebar.

Operasi Manual
3. Geser ing posisi manual, tombol wiwitan motor, nyetel disk menyang titik wiwitan, banjur lebokake rebar menyang aksesoris bolong (rebar lan celah rod ing 2-10mm)
4.Kencut tombol wiwitan nganti nempel wangun rebar apa sing dikarepake. Geser tombol liyane, disk bali banjur ngeculake tombol, akhire rampung rampung siji wektu.

Operasi Semi Otomatis
5.Padhangake saklar ing posisi semi, nggawe blok loro ing titik wiwitan lan posisi asline apa sampeyan pengin, sijine rebar menyang aksesoris (rebar lan blok celah ing 2-10mm)
6.Start ing motor utawa nyetel pedal switch, drive motor disk kanggo muter mlender rebar, bakal bali kanthi otomatis sawise finish bending work.Notice: Semi-otomatis mung ngeset tombol wiwitan utawa pedal switch, otomatis bali kanggo miwiti.
7. Mesin tipe iki nduweni tombol stop kontak darurat ing desain simetris, Yen ana piranti ora operate utawa fault ing peralatan, operator kudu mencet tombol nalika metu saka mesin utawa mati-tugas.

Layanan Kita


Kualitas mesin kanggo mbengkokake kawat baja lan murah

1. Layanan pra-jual:
Tumindak minangka penasehat apik lan asisten klien ngaktifake wong sugih lan loman
bali ing investasi.
1>. Pilih model peralatan;
2>. Desain lan prodhuk produk miturut sarat khusus klien;
3>. Priksa personel teknis kanggo klien.
2. Layanan sajrone jual:
1>. Priksa lan tanggap produk sadurunge pangiriman;
2>. Mbantu klien ngrancang ngrampungake rencana.
3. Layanan sawise-jual:
Nyedhiyani layanan wawasan kanggo ngurangi kuwatir klien.
1>. Ngewangi klien kanggo nyiapake skema pambangunan pisanan;
2>. Nginstal lan debug peralatan;
3>. Nglatih operator baris sepisanan;
4>. Priksa peralatan;
5>. Njupuk inisiatif kanggo ngilangi masalah kanthi cepet;
6>. Nyedhiyani layanan sing sampurna;
7>. Nyedhiyani ijol-ijolan technical

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Brand Name: Angle bending machine
Nomer model: Mesin baja bending mesin
Mesin Tipe: Roller-Bending Machine
Bahan Mentah: Baja Bar
Bahan / Logam Diproses: Karbon Baja
Daya: Hidrolik
Otomasi: Otomatis
Layanan Tambahan: Cut To Length
Sertifikasi: CE
Jeneng mesin: Angle bending machine
Werna: Warna alami
Bahan mesin: Baja tahan karat
Baja baja mesin bolong Tegangan: 380v / 220v
Baja baja mesin bending Ukuran:
850 * 850 * 750mm Daya motor: 3KW / 4KW
Total bobot: 220/330 / 520KG
Operasi Disc Spec: 350mm
Baja baling mesin mesin Motor kecepatan: 1400r / min
Operasi: Otomatis
Service Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo layanan mesin