baja mesin mlengkung

Mesin bending baja uga disebut mesin bender baja sing akeh digunakake ing industri bangunan lan konstruksi. Nalika mbangun bangunan, mesin mlengkung baja bisa digunakake kanggo nibuk bar baja kanthi diameters saka 4mm nganti 60mm menyang sembarang sudut antarane 0 ° lan 180 °. Lan mesin baja JIAXIN dirancang kanggo nyukupi kabutuhan baja baja ing mbangun industri.

Jinis beda JIAXIN Steel Benders

We nyedhiyakake macem-macem jinis mesin baja JIAXIN bending. Pabrik kita kasedhiya kanggo nyedhiyani mesin baja pancung baja, mesin bending kabel baja lan mesin bending rod baja. Liyane, kita uga bisa nyedhiyakake mesin mlengkung sing digawe khusus miturut syarat sing beda karo klien.

Keuntungan Milih JIAXIN Steel Bending Machine

Mesin baja JIAXIN nduweni kaluwihan competitive. Pisanan, mesin baja baja digawe kanthi teknologi canggih. Kapindho, amarga kabeh manufaktur lan panyedhiya sing dilengkapi peralatan canggih lan duwe staf tingkat pertama, mesin baja bar baja lan mesin bender rod baja karo kualitas apik nanging harganya murah. Katelu, kita duwe akeh ukuran bender baja kanggo milih. Lan ora mung bender rod baja nanging uga baja garis bender duwe rigiditas sing kuat lan daya tahan.

Mesin stirrup otomatis bending / baja otomatis

Portable rebar stirrup bending machine CNC round steel bar cutting and bending machine
  • Mesin Tipe: Mesin Bending Coiling
  • Bahan Mentah: Baja Bar
  • Bahan / Logam Diproses: Stainless Steel
  • Daya: Cnc
  • Nomer model: WG12B
  • Kalung diameter: 4mm hingga 12mm
  • Tegangan: 380V / 50Hz / 3phase
  • Total Motor Daya: 32.35kw
  • Sistem kontrol: Fatek PLC controller
  • Aplikasi: straightening, bending, cutting
  • Rata-rata konsumsi daya listrik: 6 kw / h
  • Bobot Bobot: 2700kg

CNC stirrup steel bending machine price

CNC stirrup steel bending machine price

Peralatan iki nganggo sistem pengendalian servo;

  • Secara otomatis ngrampungake fungsi rebar kang dipakan, diluruskan, dibungkus lan ngethok etc;
  • Diameter maksimal diameter bolongan rebar yaiku 12mm;
  • Terus nggulung macem-macem stirrup saka bidang pesawat;
  •  Digunakake ing industri konstruksi lan perusahaan manufaktur rebar;
  •  Efisiensi tinggi lan presisi pamroses akurat

Fitur JIAXIN Machinery

  1. Struktur kompak.
  2. Koppery motor.
  3. Fleksibel lan gampang operate.
  4. Aman lan dipercaya kanggo nggunakake.
  5. Kinerja stabil.
  6. Gearbox tugas berat.
  7. Baja karya baja sing apik.
  8. Efisiensi kerja sing dhuwur.
  9. Kekuwatan lan daya tahan sing kuat.
  10. Gampang kanggo njaga.

Mesin baja baja kanggo dijual

Minangka pabrikan, kita duwe mesin bending metal sing beda-beda sing bisa didol. Piranti kasebut bisa dipérang dadi bender otomatis, bengkok balok manual, mesin bending portabel, mesin bending mesin listrik, dsb. Pelanggan bisa milih gaya sing béda miturut tuntutane lan aplikasi.

Fitur baja peralatan mlengkung

  • Struktur kompak.
  • Disc kerja padat.
  • Aman lan dipercaya operasi.
  • Papat roda kanggo ngobahake mesin mlengkung.
  • Kurang daya.
  • Fungsi mlengkung sing bener.
  • Kurang gangguan.
  • Urip kerja panjang.
  • Kualitas apik.
  • Advanced Technology.
  • Desain paling anyar.
  • Mesin baja baja saka JIAXIN
  • Minangka prodhuksi unit baja baja, mesin bending baja, diprodhuksi dening JIAXIN sing ditampa sacara wiyar ing pasar mesin proses bar baja internasional. Pabrik rebar saka pabrik kanthi kualitas lan rega sing murah, layanan purna jaran sing apik banget

Aksesoris utama dari JIAXIN baja mesin baja untuk dijual

  • Nggunakake motor standar internasional. Iku 100% motor tembaga.
  • Cacing gantos transmisi kanggo ngurangi gesekan lan ngirit konsumsi daya.
  • Dhiameter disk sing digunakake yaiku 350mm. Bahan disk punika baja struktural karbon.
  • Kabinet listrik sing kasedhiya aman lan bisa dipercaya.
  • Layanan mesin baja khusus sing disesuaikan miturut layanan pelanggan.
  • Operasi prasaja, malah wong awam bisa nyinaoni cara nggunakake mesin baja sing mlengkung.
  • Kinerja stabil kanggo njamin karya mesin tanpa rusak kanggo wektu sing suwe.
  • Ngalih pedal kontrol kaki ndadekake gampang kanggo siji mesin baja operasi buruh.
  • Gear apik kanggo gerakan sing gampang.
  • Meh kabeh malaekat bendhe ing situs konstruksi bisa digawe.
  • Bending pin sing beda kanggo macem-macem baja baja Ora ..
  • PIN tengah bisa diganti. Iku bakal trep kanggo njaga.

Kenapa milih mesin baja JIAXIN untuk dijual

  1. Mesin jual baja JIAXIN wis didol menyang macem-macem negara. Ora ana umpan balik sing becik babagan babagan kualitas mesin lan layanan sawise-sales.
  2. Mesin baja baja, sing digawe pabrik JIAXIN, bakal dites nganti pirang-pirang. Iku ndadekake mesin bisa dianggo kanthi apik nalika pelanggan njaluk.
  3. Mesin-mesin fabrikasi baja rebar iki ngliwati CE, identifikasi SGS kanggo memenuhi panjalukan negara impor kanggo produk mesin. Iku mbantu klien nyuda biaya impor akeh.
  4. We offer latihan pengetahuan produk babagan carane nggunakake baja bending unit gratis, nalika klien tuku mesin saka pabrik kita.
  5. JIAXIN nawakake layanan OEM. Klien bisa tuku mesin baja kanggo nggunakake baji nganggo desain lan logo dhewe.
  6. Kita duwe CE, SGS, ISO, kanggo njanjeni mesin sing apik kanggo klien.
  7. Departemen layanan pelanggan nawakake layanan klien sing apik banget nganti kapan wae.

Harga otomatis stirrup otomatis rebrup rebar baja mesin

panas sale otomatis rebar stirrup bender rega, mesin baja kabel mlengkung
  • Nomer model: WG12B
  • Kalung diameter: 4mm hingga 12mm
  • Tegangan: 380V / 50Hz / 3phase
  • Total Motor Daya: 32.35kw
  • Sistem kontrol: Fatek PLC controller
  • Aplikasi: straightening, bending, cutting
  • Rata-rata konsumsi daya listrik: 6 kw / h
  • Bobot Bobot: 2700kg

Bending Ability Used Steel Bar Bender / Wending Iron Bending Machine

Supplier mesin bening kabel hidrolik otomatis 4-12mm
  • Bahan Mentah: Baja Bar
  • Bahan / Logam Diproses: Karbon Baja
  • Daya: Cnc, CNC
  • Otomasi: Otomatis
  • Diameter Kawat tunggal: 4-12mm
  • Diameter kabel ganda: 4-10mm
  • Maks. Bending Angle: 180 degree
  • Tegangan: 380V / 220V
  • Maks. Bending Speed: 1200 ° / detik
  • Kunci: baja mesin mlengkung

Carane bend baja dening mesin mlengkung

Sampeyan bakal nemokake yen gampang banget kanggo ngoperake mesin baja baja sanajan sampeyan biasa. Kita ngasilake kabeh mesin bending kita kanggo baja kanthi desain humanized lan struktur prasaja. Kanthi panuntun dhumateng pandhuan operasi, sampeyan saged mangertos cara mbengkokaken baja kanthi mesin mlengkung kanthi gampang.

Sadurunge miwiti mesin rebound baja, priksa manawa ora ana retakan lan celah ing permukaan cetakan sing mlengkung. Sampeyan kudu konfirmasi sing ngalih darurat lan pedal pangan bisa digunakake bebarengan.

Mangga njaga mesin-mesin fabrikasi baja ngenteni sawetara menit sadurunge bisa miwiti. Iki bakal ngetokake lenga lan supaya mesin baja baja mbangun mlaku kanthi lancar nalika digunakake kanggo mbengkokake baja.

Masalah kudu dienggo nalika nggunakake mesin kanggo mbungkus baja

Supaya tetep aman, tansah copot tangan saka mesin penggulung baja bening. Lan monggo tengkulake rod baja sajrone kemampuan kerja mesin baja bening. Yen sampeyan pengin nggulung saperangan baja baja ing wektu sing padha, bagean baja kasebut ora mesthi ngluwihi kapasitas kerja mesin mlengkung. Utawa bakal gawe cilaka kanggo mesin mlengkung sing didol. Tansah mbudidaya manawa kita kudu melumasi mesin kanggo mbungkus baja paling sethithik sapisan sasi. Iki bakal becik kanggo urip nganggo mesin baja. Mateni pasokan listrik nalika mesin mlengkung ora digunakake lan tetep resik.

Layanan purna jual saka mesin baja baja kanggo didol

  • We offer layanan garansi setahun kanggo mesin baja baja sing for sale.
  • Layanan pangopènan gratis sepanjang masa kasedhiya.
  • Pabrik kita bakal ngirim nganggo bagian mesin baja baja kanthi gratis.
  • Tenaga insinyur kita siap kanggo nawakake dukungan teknologi kanggo klien ing omah lan ing luar negeri.
  • Kita bakal mbantu sampeyan ngatasi masalah nalika ketemu ing mesin baja baja.
  • We welcome klien kita kanggo visit pabrik kita ing sembarang wektu.