CNC челични шипки за виткање машина

♦ Нашата компанија се фокусира на CNC челик бар свиткување машина повеќе од 20 години. Ние зачекоривме од Кина во Југоисточна Азија, Јужна Азија, Средниот Исток, Јужна Америка и Африка, и нека машината продава низ целиот свет. Ние сме интензивни во областа на мали и средни челик бар свиткување машини за обработка, да се почитуваат духот на посветеност и професионализам, и постојано иновации.

♦ ЦПУ машината за виткање на челични ленти може автоматски да ја заврши правливата, фиксната должина, процесот на формирање и сечење на свиткување на челичната лента. Можноста за обработка е многу сеопфатна, може да се наведнува во двете насоки и слободно да ја контролира експанзијата и контракцијата на мандалите, така што може да се справи со повеќе и повеќе сложени. форма. Со континуиран развој на CNC индустријата, се повеќе и повеќе индустрии и претпријатија се применуваат на ЦПУ челик бар виткање машина, и се повеќе и повеќе претпријатија влегле во виткање машина индустрија.

CNC челични шипки за виткање машина

ЦПУ челични ленти за свиткување машина главно се користи за изградба на ладно валани ребрести челични шипки, топло валани три-челик челични шипки, ладно валани круг челични шипки и топло валани круг барови. На CNC челични ленти свиткување машина има предности на ниска стапка на неуспех на опрема употреба, брзо свиткување челик бар, ниска потрошувачка на енергија, ниска бучава и светлина вибрации; има карактеристики на висока ефикасност, сигурна работа и така натаму. Двојна операција, лесна и флексибилна, ЦПУ челични ленти свиткување машина е 3-5 пати рачно виткање

CNC челични шипки за виткање машина

Функција карактеристики

1.Fully автоматски CNC челик бар свиткување машина има производство и зацрвстувањето мулти-функција функција.

2.CNC челик бар свиткување машина може да процес плоштади, форми, дијаманти, полигони со различни големина.

3, Од жица прачка суровина на стреме производ еднаш формирана, може да се обработи ладно, топло валани високо-цврста жица челик челик.

4, Висока ефикасност на производството, ЦПУ челик бар свиткување машина може да еквивалент на 20-30 трудот.

5, CNC челик бар свиткување машина е практична, тоа само треба една личност да работат, тоа ќе заштедите многу труд.

6, Тоа може да се спаси суровини, тоа е континуирано лиење речиси без загуба на челична глава.

CNC челични шипки за виткање машина

Производителите ветуваат:

♦ ние сме производители да произведуваме и продаваме, а не секундарни дилери, можеме да обезбедиме квалитет и цена.
♦ Гаранцијата за производот е двегодишно одржување.
♦ Имаме професионален тим за продажба.
♦ Manufacturers supply machine wearing parts all the year round.