cnc stålbøydebøyemaskin

♦ Vårt firma har fokusert på CNC stangbøyebøyer mer enn 20 år. Vi har gått fra Kina til Sørøst-Asia, Sør-Asia, Midtøsten, Sør-Amerika og Afrika, og la maskinen selge over hele verden. Vi er intensive innen små og mellomstore stålbøyebøyer prosesseringsmaskiner, fulgt av ånden av dedikasjon og profesjonalitet, og stadig innovasjon.

♦ CNC-stangbøyemaskinen kan automatisk fullføre strekning, fast lengde, bøying og skjæring av stålstangen. Behandlingsegenskapen er svært omfattende, den kan bøye i begge retninger og fritt styre dornens ekspansjon og sammentrekning, slik at den kan behandle seg mer og mer komplisert. form. Med den kontinuerlige utviklingen av CNC-industrien har flere og flere næringer og bedrifter søkt CNC-stangbøyemaskinen, og flere og flere bedrifter har gått inn i bøyemaskinen.

cnc stålbøydebøyemaskin

CNC stangbøyebøyemaskin er hovedsakelig brukt til bygging av kuldevalsede stålstenger, varmvalsede stålstenger av tre klasse, kaldvalsede rundstengestenger og varmtvalsede rundstenger. CNC-stangbøyemaskinen har fordelene ved lav svikt på utstyrsbruk, hurtig bøyestål, lavt energiforbruk, lav støy og lys vibrasjon; den har egenskapene til høy effektivitet, pålitelig drift og så videre. Dobbel drift, lett og fleksibel, CNC stålbøyebøyemaskin er 3-5 ganger manuell bøying

cnc stålbøydebøyemaskin

Funksjonskarakteristikker

1.Fully automatisk CNC stålbar bøyemaskinen den har produksjon og rette multifunksjonelle funksjon.

2.CNC stålbar bøyemaskin kan behandle firkanter, former, diamanter, polygoner med en rekke størrelser.

3, Fra ledningsstangen råmaterialet til stupproduktet en gang dannet, kan det behandle kaldt, varmtvalset høystyrkt stålstangsstål.

4, Høy produksjon effektivitet, CNC stålbar bøyemaskin kan tilsvarer 20 til 30 arbeidskraft.

5, Cnc stål bar bøyemaskin er praktisk, det trenger bare en person til å operere, vil det spare mye arbeidskraft.

6, Det kan spare råvarer, det er kontinuerlig støping nesten ikke tap av stålhode.

cnc stålbøydebøyemaskin

Produsentene lover:

♦ Vi er produsenter til å produsere og selge, ikke sekundære forhandlere, vi kan sikre kvalitet og pris.
♦ Produktgarantien er to års levetidsvedlikehold.
♦ Vi har profesjonell ettersalgsteam.
♦ Produsenter forsyner maskinen med deler hele året.