CNC çeliku bending makinë bar

♦ Kompania jonë ka qenë duke u përqëndruar në CNC çeliku bending makinë bending më shumë se 20 vjet. Ne kemi hyrë nga Kina në Azinë Juglindore, Azinë Jugore, Lindjen e Mesme, Amerikën e Jugut dhe Afrikën, dhe le të shitet makina në të gjithë botën. Ne jemi intensive në fushën e makinerive të vogla dhe të mesme të përpunimit të çelikut të çelikut, duke iu përmbajtur frymës së përkushtimit dhe profesionalizmit dhe vazhdimisht inovative.

♦ Makina e prerjes së shiritit të çelikut CNC mund të përfundojë automatikisht gjatësinë e drejtimit, gjatësinë fikse, prerjen dhe prerjen e shufrës së çelikut. Aftësia e përpunimit është shumë e plotë, mund të përkulem në të dy drejtimet dhe të kontrollojë lirisht zgjerimin e mandrës dhe tkurrjen, kështu që mund të procesohet gjithnjë e më shumë. formë. Me zhvillimin e vazhdueshëm të industrisë CNC, gjithnjë e më shumë industri dhe ndërmarrje kanë aplikuar CNC çeliku bending makine bar, dhe gjithnjë e më shumë ndërmarrje kanë hyrë në industrinë e makinës Bending.

CNC çeliku bending makinë bar

Makineria CNC e prerjes së barit të çelikut përdoret kryesisht për ndërtimin e shufrave të çelikut të mbështjellë me ftohtë të ftohtë, shufrat prej çeliku të trefishtë të nxehtë, bare të mbështjella me ftohje të ftohtë dhe shufra të rrumbullakëta me mbështjellje të nxehtë. Makina CNC ka tendencën e prerjes së çelikut me avantazhet e shkallës së ulët të dështimit të përdorimit të pajisjeve, shiritit të çelikut me shpejtësi të lartë, konsumit të ulët të energjisë, zhurmës së ulët dhe dridhjeve të lehta; ka karakteristikat e efikasitetit të lartë, funksionimit të besueshëm dhe kështu me radhë. Operacioni i dyfishtë, i lehtë dhe fleksibël, makina CNC e çelikut me bending është 3-5 herë bending manual

CNC çeliku bending makinë bar

Karakteristikat e funksionimit

1.Flutisht automatike cnc bar çeliku makinë bending ajo ka prodhimin dhe drejtimin multi-qëllim funksion.

2.CNC bar çeliku makinë bending mund të procesit sheshe, forma, diamante, poligone me një shumëllojshmëri të madhësisë.

3, Nga materialet e para teli shufra në produktin e formës së përshpejtuar të formuar një herë, ajo mund të përpunojë çeliku të ftohtë, të nxehtë mbështjellë me forcë të lartë teli.

4, efikasitet të lartë të prodhimit, makine CNC çelikut bending mund të barabartë me 20-30 punë.

5, Cnc bar çeliku makinë bending është praktike, ajo vetëm nevojë për një person për të vepruar, ajo do të kurseni shumë punë.

6, Ajo mund të kurseni materiale të papërpunuara, është derdhur vazhdimisht pothuajse asnjë humbje të kokës çeliku.

CNC çeliku bending makinë bar

Prodhuesit premtojnë:

♦ Ne jemi prodhues për të prodhuar dhe shitur, jo tregtarët e mesëm, ne mund të sigurojmë cilësi dhe çmim.
♦ Garancia e produktit është dy vjet mirëmbajtje gjatë gjithë jetës.
♦ Ne kemi një ekip profesionistësh pas shitjes.
♦ Manufacturers supply machine wearing parts all the year round.